Som una empresa familiar que es dedica al cultiu de fruita des dels anys 60.

Poc a poc hem anat creixent i actualitzant les varietats d’arbres fruiters fins a dia d’avui.

Durant tots aquests anys, hem anat aprenent i millorant el nostre procés productiu, fins a arribar a l’especialització actual. En aquests moments, s’està incorporant la tercera generació amb l’esperança de poder continuar una tasca familiar dedicada al cultiu de fruita, amb vistes a un futur mercat més ampli, amb la intenció de superar fronteres i trobar nous canals d’exportació.

Què pot oferir una empresa familiar davant els grans productors? El màxim control del nostre cultiu, recol·lectant la fruita en el seu moment més òptim.

“La fruita tractada en família”: quelcom nostre que hem aconseguit amb molt esforç. La satisfacció del treball ben fet.

Degut a la demanda del mercat, el coneixement dels consumidors i els diferents estudis realitzats sobre la nostra producció, hem apostat per una producció ecològica. Durant el 2016, hem realitzat diferents estudis de la nostra fruita, on el resultat obtingut ha estat molt positiu. Degut a aquest fet, hem pogut vendre la nostra fruita com a fruita residu 0.0, és a dir, sense residus químics. Actualment estem en el nostre segon any de producció ecològica, el que implica que podem oferir productes en conversió ecològica.

Des de Vitorfruit mirem amb moltes expectatives el futur, al 2019 ja podrem vendre la nostra producció com a fruita 100% ecològica.

En l’actualitat concentrem la nostra producció en el cultiu de paraguaians (200.000 kg), peres (125.000 kg), nectarines (120.000 kg), albercocs (45.000 kg) i pomes (60.000 kg); oferint un subministrament regular gràcies a l’escalonament de la nostra producció. En una menor quantitat oferim figues i carabasses.

A dia d’avui oferim els nostres serveis tant a grans empreses com a aquells particulars que vulguin gaudir de la bona fruita en el millor moment. Sobretot, aquelles persones interessades en la qualitat de la fruita.

Restem a la seva disponibilitat.